2024 Moto Guzzi Stelvio S en 2024 V85 TT: daar zijn ze dan!

| |

Ja hoor, daar zijn ze dan! Moto Guzzi heeft eindelijk de gloednieuwe avontuurlijke Stelvio S onthuld. En deed daar verrassend genoeg nog enkele versies van de gewaardeerde V85 TT bij. Deze hoogpoters hebben alles wat je zoekt in een krachtige en betrouwbare motorfiets.

De Stelvio S met PFF Rider Assistance Solution

Een van de opvallende kenmerken van de Stelvio S is het PFF Rider Assistance Solution. Dit geavanceerde radarsysteem is ontwikkeld door Piaggio’s Fast Forward-tak in Boston en omvat verschillende handige functies. Met Following Cruise Control (FCC) kan de Stelvio automatisch snelheid aanpassen aan het verkeer voor je, terwijl Forward Collision Warning (FCW) je waarschuwt voor mogelijke botsingen. Daarnaast zijn er ook Blind Spot Information System (BLIS) en Lane Change Assist (LCA), die je helpen veilig van rijbaan te wisselen.

Je kunt ervoor kiezen om de Stelvio te kopen met of zonder de PFF Rider Assistance Solution. De prijs zal binnenkort worden aangekondigd.

Ontdek de details van de V85 TT

Niet alleen brengt Moto Guzzi ons de nieuwe Stelvio, maar ook een verbeterde versie van de populaire V85 TT. Deze betrouwbare motorfiets met lucht-oliegekoelde 853 cc 90-graden V-twin is een favoriet onder avontuurlijke rijders.

De V85 TT heeft enkele indrukwekkende upgrades gekregen, waaronder de Euro 5+ emissienorm die heeft geleid tot een vermogenswinst van 4 pk. Met 80 pk bij 7.750 tpm en een maximaal koppel van 83 Nm bij 5.100 tpm, biedt deze motorfiets uitstekende prestaties en een solide gasrespons.

De V85 TT beschikt over een stevig stalen buizenframe, een comfortabele wielbasis van 1.529 mm en geavanceerde vering voor optimale controle op elke ondergrond. Met Brembo remschijven, (bochten)ABS-systeem en tubeless banden ben je verzekerd van veiligheid en grip onder alle omstandigheden.

2024 Suzuki GSX-S 1000 GX: Innovatie met semi-actieve vering

Kies jouw perfecte versie

Met de nieuwe Motp Guzzi V85 TT heb je keuze uit verschillende modellen: de standaardversie, de Strada met gegoten wielen en de volledig uitgeruste TT Travel met handige extra’s zoals zijkoffers, verwarmde handvatten en een toerwindscherm.

Het strakke ontwerp van de carrosserie wordt aangevuld met een gebruiksvriendelijk 5-inch TFT-display dat tevens fungeert als besturingseenheid voor het infotainmentsysteem. Met tractie- en cruisecontrol, verschillende rijmodi en een zesassige IMU voor optimale elektronische ondersteuning, ben je klaar voor elke rit.

Prijs en beschikbaarheid

De prijzen van zowel de Stelvio S als de V85 TT moeten nog worden aangekondigd.

Het bericht 2024 Moto Guzzi Stelvio S en 2024 V85 TT: daar zijn ze dan! verscheen eerst op Motor.NL.

Vorige

Verrassing: Royal Enfield Electric Himalayan Test Bed

Nieuwe 2024 Bimota TERA: gesuperchargede crossover

Volgende