2022 Ducati Streetfighter V2 betrapt bij Misano

| |

Joost van Hoek was met zijn vriend Jan Wilmink, eigenaar van Apart Vivaldi – motorhotel aan de Silvretta Strasse 291, in See, Oostenrijk – naar de MotoGP in Misano. Tijdens een tankstop kwam ook een opvallende Ducati langszij. Joost wist meteen dat dit de nieuwe Streetfighter V2 was.

Wat zien we? De Streetfighter V2 heeft geen wings zoals op de Streetfighter V4. Daardoor zijn de radiatorcovers ook anders. Ook zit er een andere ’standaard’ uitlaat op. Dezelfde uitlaat als op de Panigale V2. Het korte pijpje steekt schuin omhoog, terwijl dat van de Streetfighter V4 laag blijft.
Ook zitten er de goedkopere ‘instapwielen’ op. De Streetfighter V4 is in het zwart alleen als S-versie te verkrijgen. Daar zitten andere en duurdere wielen op, die de Ducati op de foto’s dus niet heeft.

Ducati onthult Scrambler Urban Motard en Scrambler 1100 Tribute PRO

Voor het definitieve verhaal moeten we wachten tot Ducati de specs van de Streetfighter V2 prijsgeeft tijdens een van de resterende digitale presentaties op hun YouTube-kanaal. Volgende maand rijden wij van Motor.NL de Streetfighter V2!

Vorige

Royal Enfield Himalayan 650 krijgt twee varianten. Debuut in 2024

Arjan van den Boom bouwt ‘The Starship Meteor’ Bobber

Volgende