2021 Suzuki Hayabusa leverbaar vanaf 21.999 euro

| |

Musk, Branson en Beszos brengen je naar de dampkring voor minimaal 100.000 US-dollar. Dat kan een stuk goedkoper. Nu brengt de nieuwe Suzuki Hayabusa je niet helemaal naar de dampkring, maar het lijkt er wel op als je volgas geeft. De woeste motor kost vanaf 21.999 euro en staat eind maart de bij de Nederlandse Suzuki-dealers. Hij is direct te bestellen.

Vakmanschap

De derde generatie van de legendarische Hayabusa is de meest geavanceerde tot nu toe. Met veel technische innovaties die zorgen voor meer controle en comfort, een nieuw en toch herkenbaar design en nog betere prestaties, is de nieuwe Hayabusa het ultieme voorbeeld van het vakmanschap van Suzuki. 

Topprestaties

Meer vermogen en koppel bij lage toerentallen en tegelijkertijd toch voldoen aan de strenge euro 5-emissienorm. Met die opdracht ging het team van Suzuki aan de slag. De nieuwe Suzuki Hayabusa erft de 1,340 cm3vloeistofgekoelde viercilinderlijnmotor, die voor de nieuwe generatie ingrijpend onder handen is genomen. Het resultaat is een vermogen van 140kW (190 pk) bij 9.700 toeren en een koppel van 150 Nm bij 7.000 toeren. De nieuwe Hayabusa sprint in 3,2 seconden naar 100 km/h en haalt een ‑ begrensde ‑ topsnelheid van 299 km/h. 

Lees hier alles over de nieuwe Suzuki Hayabusa.

Prijs

Eind maart staat de nieuwe Hayabusa bij de Nederlandse Suzuki-dealers. Hij is direct te bestellen in drie verschillende kleurstellingen: Glass Sparkle Black in combinatie met Candy Burnt Gold, Metallic Mat Sword Silver in combinatie met Candy Daring Red en Pearl Brilliant White in combinatie met Metallic Mat Stellar Blue. In alle gevallen geldt dat de contrasterende kleuren de luchtstroom benadrukken. De prijzen beginnen bij 21.999 euro.

Vorige

Goedhart Motoren breidt uit en lanceert Pop-Up motorkleding outlet

Piaggio komt met gratis pechhulp

Volgende