2021 Indian Chieftain Elite: nieuw en beperkte oplage

| |

Indian Motorcycles heeft de 2021 Indian Chieftain Elite onthuld, het nieuwste model in de Elite-reeks. Indian wil hiermee zijn 120-jarig bestaan vieren, dus zullen er wereldwijd slechts 120 exemplaren worden aangeboden. Het is het meest exclusieve Elite model tot nu toe.

2021 Chieftain Elite wordt aangedreven door het beroemde Thunderstroke 116-blok dat een koppel van 171 Nm levert. Er zijn drie rijmodi beschikbaar. De standen Tour, Standard en Sport bieden elk verschillende rijeigenschappen.

Premium uitrusting

De Chieftain Elite wordt geleverd met premium functies. Daaronder bevinden zich volledige led-verlichting, een elektrisch verstelbare, getinte voorruit, lichtmetalen treeplanken en een 400-watt audiosysteem dat naar verluidt een kristalheldere geluidskwaliteit biedt.

ABS, sleutelvrije ontsteking, bandenspanningscontrole en weerbestendige koffers behoren tot de standaarduitrusting. De koffers hebben een inhoud van 68 liter en kunnen met een afstandsbediening worden vergrendeld.

De rij-informatie die je nodig hebt, wordt weergegeven op het 7-inch Ride Command infotainmentsysteem. Dat is voorzien van CarPlay, waarmee je eenvoudig muziek, navigatie en informatie kunt bedienen vanaf een gekoppelde smartphone.

100-jarig Indian viert dat met nieuwe 2021 Chief-reeks

2021 Indian Chieftain Elite: Exclusieve styling

Het lakken van elke 2021 Indian Chieftain Elite neemt meer dan 24 uur in beslag en wordt met de hand gedaan. In de verf zijn gunmetal flakes verwerkt. Het aangepaste ontwerp van de motor wordt versterkt door de verlaagde ophanging, het 19-inch voorwiel en het open voorspatbord.

Wie het uiterlijk of de functionaliteit nog verder wil opwaarderen of individualiseren, kan terugvallen op een uitgebreid gamma originele accessoires.

Vorige

Hero viert 100 miljoenste verkoop met speciale Xtreme 160R

MV Agusta rijdt tegen 2030 in MotoGP

Volgende